Visie

“FiberWifiHW is ontstaan vanuit de oprichters Jaco Sterk en Mark Stoopman, respectievelijk directeur/eigenaren van Tadatel uit Oud-Beijerland en Esrocom B.V. uit Barendrecht.

Onafhankelijk van elkaar hebben beiden eenzelfde visie ontwikkeld in de afgelopen jaren. Volgens hen moet elk bedrijf in de Hoeksche Waard en daarbuiten beschikking hebben over snel en veilig internet, ongeacht de locatie.

 

Optimale Dekking

Aangezien de marktleiders op dit gebied nog altijd geen volledige dekking bieden met het aanbod in stabiel glasvezel, hebben de heren zich ingespannen om andere mogelijkheden te onderzoeken die dezelfde of zelfs beter kwaliteit bieden.

 

 

Jaco Sterk

de oprichter en eigenaar van het in 2013 opgerichte TadaTel. al meer dan 20 jaar actief in de telecom branche. Tadatel is actief binnen de Hoekschewaard op verschillende vlakken. Smartphone Repair, VOIP telefonie, Toestellen en Abonnementen  en niet te vergeten Breedbandinternetverbindingen. Ook zijn vrouw Yvonne en zoon Mitchel zijn hier werkzaam, een echt familiebedrijf dus, met op dit moment 7 medewerkers.

En na een periode van 17 jaar is Jaco een aantal jaren actief geweest in de transportsector maar na 3 jaar met plezier weer terug gekeerd in de telecomwereld. Je kunt wel zeggen dat TELECOM in zijn DNA zit.

Mark Stoopman

Vrijwel zijn hele leven al woonachtig in de Hoeksche Waard, heeft in 1999 reeds ervaring opgedaan met de voorloper van FiberWifiHW in de vorm van een Wifidekkend netwerk in de woonwijk “de Grienden” in Puttershoek waarbij snelheden tot 16 Mbit/s (heel wat voor die tijd) werden behaald voor zo’n 30 aangesloten huishoudens. Als directeur van ICT-bedrijf Esrocom, wat onlangs haar 13e verjaardag vierde, houdt hij zich bezig met de dagelijkse leiding van het bedrijf met 6 medewerkers. Daarnaast is Mark de aanjager voor de implementatie van nieuwe en innovatieve oplossingen. Onder het mom van “kan niet, bestaat niet” worden hierdoor wel vaker oplossingen bedacht op vragen die niet met standaard technologie kunnen worden beantwoord.